A Story by Steven & Nele

 

Wat zij aan mij schreven

Lieve Lieke,
Eerst en vooral willen we je bedankten voor ALLES wat jullie verwezenlijkt hebben, want onze dag was er eentje om nooit te vergeten. Vanaf onze eerste kennismaking, een paar maanden voor de trouw, was het al duidelijk, die madamme gaat onze trouwdag maken! De "klik" was er meteen, de ideeën lagen in dezelfde lijn en je gaf ons een goed, gerust gevoel. 

Je wist onze ceremonie vorm te geven door je originele ideeën te vermengen met onze verlangens, zeker omdat we niet goed wisten wat we van een ceremonie konden verwachten. Onze ceremonie werd een mooi verhaal van onze reis. Je verwoordde het prachtig, met een humoristische touch and a "happy" ending.
Je voelde ook meteen hoe we alles aangekleed wilden hebben, alles was tot in de puntjes verzorgd, geen enkel detail ontbrak: van onze voetjes proper te houden tot de paraplu's voor de eventuele regen die ons gespaard bleef.

Wij onthouden je voor altijd als familiair, passioneel en georganiseerd.

Dikke zoenen
Steef & Neel

 

Wat ik over hen kan schrijven

Lieve allemaal,
Op 24 mei moest ik even slikken toen ik ze zag zitten. Steven en Nele. Onder een oude boom, op een stel mooie stoelen. Voeten rustend op oude tapijten en omringd door hun vrienden en familie. En veel kinderen. En geloof het of niet, maar die kleintjes verroerden geen vin. Lag het aan de snoepjes die ze bij aanvang kregen of aan het feit dat ze geen woord wilden missen... persoonlijk onthoud ik dat ze me aankeken met open monden (en die af en toe vulden met wat zoets). Ik moest even slikken toen ik mocht beginnen aan hun bijzondere huwelijksceremonie... En misschien trilden mijn papieren zelfs licht. Want ik zag zussen en ouders en een broer en getuigen en... op het puntje van hun stoel zitten, wachtend tot Nele zou komen aanlopen. En Steven... Steven die ijsbeerde nét niet.

Wat heb ik het verhaal van deze twee kleppers graag geschreven en verteld... Vanonder die oude boom, gingen Steven en Nele op reis. Oude koffers werden gevuld met verhalen. Verhalen die luidop deden lachen. Verhalen die stevig deden slikken. En ogen deden blinken. De grote verhaallijnen en de kleine (plezante) kantjes. Met live muziek die onderuit deed zakken. De tijd werd stilgezet. Zodat ze konden stilstaan en genieten. Met hun familie en vrienden als getuige van een hoogstpersoonlijk en uniek ja-woord. Met een brief van de ene aan de andere en van de andere aan de ene. Wat daar gaat het toch om, niet? Dat ik de festiviteiten ook met stijl vorm mocht geven – is altijd een bonus. Sfeer en stijl, als het verlengde van het verhaal van deze twee. En zo kwam het dat pastelkleuren werden overgoten met zon, een vintage toets – en vooral veel moois.

Love on top.
Lieke

Neem zeker een kijkje op de blog van fotograaf Wesley Nulens. Hij toont je het verhaal van de dag in fotovorm -al laat hij ook niet na om je zijn “gedacht” over mijn diensten mee te geven, ahum ahum.

 

Stories by Mabel

Ms. Lieke Biesemans
+32 (0)472.99.68.44
lieke@storiesbymabel.be