A Story by Philip & Lies

 

Wat zij aan mij schreven

Lieke,
Eerst en vooral ‘you’re amasing!….je hebt echt talent voor wat je doet en je bent een prachtmens op persoonlijk en professioneel vlak. We hebben er nooit aan gedacht om iemand te vragen om onze trouwdag in goeie banen te laten leiden. Ik (als kleine controlefreak) dacht wel dat ik alles perfect alleen kon afhandelen. Ik heb nu eenmaal graag alles onder controle.

Naarmate onze trouwdatum naderde, hadden we heel wat vragen die onbeantwoord bleven…hoe gaan we dat doen? Nadat we je de eerste keer ontmoet hadden, bleek dat we bij vele dingen ook niet stil hadden gestaan. Je kwam echt op het ideale moment.

Achteraf gezien hebben wij zoveel over het hoofd gezien, dingen die op de dag zelf zeker wat in het honderd waren gelopen. Dus voor ons was je echt een goede ceremoniemeester! Alles is vlot verlopen en iedereen wist perfect wat er werd verwacht. Dat hadden wij zelf niet kunnen doen, want op de dag zelf heb je daar gewoon geen tijd voor…

Voor mij was je echt de laatste weken mijn steun. Ik wou dan ook wel alles alleen doen maar je kan dat niet en heb echt heel veel aan jou gehad. Je hebt ook zoveel tijd in ons gestoken, de bloemen ,de zaal, de decoratie,… Te veel om op te noemen. En dat voor mensen die je eigenlijk niet kent. Iedereen was ook heel enthousiast over jou. Niemand voelde zich ongemakkelijk en volledig relaxed! Ik vond het ook super dat je de zaal mee bent gaan versieren en vooral ook dat jij je mannetje kon staan in mijn plaats t.o.v. leveranciers.

Het draaiboek was supernuttig!! Voor iedereen! Dat gaf voor vele mensen een iets duidelijker beeld wat er van iedereen die dag te wachten stond.

Lieke, je bent een creatief, gedreven, eerlijk, lief, professioneel en zo een sociaal mens. Maar wat er echt uitschiet is:
MOOI : vanbinnen en vanbuiten! 
INTELLIGENT: hoe jij dingen kan brengen, woorden kan neerschrijven…ik ken niemand die zo mooie teksten kan schrijven.
Een echte RECHTERHAND! Je bent alles in 1…voor zowel de planning, aankleding, steun, teksten, …alle taken die je ook maar kan bedenken doe jij met een soort naturelle flair… alsof je dit al jaren doet.

Je was voor ons het mooiste trouwkado dat we konden krijgen! Je bent zomaar in ons leven gekomen maar gaat er niet zomaar meer uit!

Heel veel groetjes
Philip en Lies 

Ps het wensslot wordt zeker nog opgehangen maar we zijn de juiste brug nog niet tegen gekomen!

 

Wat ik over hen kan schrijven

Lieve allemaal,
Once upon a time a boy fell in love with a girl... en toen gingen ze trouwen. Met Lies en Philip rond de tafel zitten, was zoveel meer dan een eer en een genoegen. Highschool sweet-hearts. Een ijzersterk team in hun zaak. En de ouders van een jongetje om op te eten. Niks doorsnee, maar wel bijzonder van kop tot teen. Zo ook hun dag. Een dag die ik mocht begeleiden als ceremoniemeester (ceremonielady, really...). Van het ontbijt ’s ochtends in de tuin, tot een ja-woord voor de wet, een lunch onder familie en vrienden, een viering in een kleine maar fijne kerk aan het water, een receptie met bubbels en kraakvers fruitsap (een aanrader als je het mij vraagt)... en een avondfeest met vuurwerk op de dansvloer. Een dag gehuld in stijl. Bohemian chique stijl. Met een kleed om van te snoepen (Rime Arodaky – van een zalig winkeltje in Brussel “Love, Sweet, etc...) – en ook vader en zoon bewezen “materiaal uit de boekskes” te zijn. Idem voor de styling: met zelfgemaakte confituur (spread the love) en flesjes Gin voor de gasten en een divers arsenaal aan kleine vaasjes met bloemen op de tafels. Menu’s die een thuis vonden in berkenhouten boomstammetjes– op maat gemaakt door de vader van de bruid. Wat me het meest bijbleef echter, is de hartelijkheid en de warme welkom bij hen thuis, die me na de voorbespreking fluitend naar huis deed rijden. Hen, hun familie en vrienden begeleiden tijdens hun dag was opnieuw meer dan een eer en een genoegen. Het bleek veeleer een verhaal waar mijn voeten jaren later nog met pijn aan terugdenken (wat een feest!)... maar waar mijn hart van zal blijven overlopen. n haar jurk viel ik van mijn stoel (kaboem!); hun hartelijkheid en de warme welkom bij hen thuis deed me steevast blij naar huis rijden (neurieneurie!). Hen, hun familie en vrienden begeleiden tijdens hun dag bleek een feest. Een verhaal waar je voeten jaren later nog met pijn aan terugdenken... maar waar mijn hart van zal blijven overlopen.

Lieke

Neem een kijkje op de website van Studio Honeymoon... Hier vind je weldra heel wat meer foto’s.

 

Stories by Mabel

Ms. Lieke Biesemans
+32 (0)472.99.68.44
lieke@storiesbymabel.be