A Story by Steven & Nele

 

Bij voorkeur gaan we creatief aan de slag op echte bruiloften en maken we jullie “picture perfect”. Alleen, doen we soms ook wel eens 200% onze zin! Bij het uitwerken van een stylingopdracht voor een recente workshop (we do try to learn all the time), doken we in onze favoriete wereld... die van Kinfolk. We verzamelden een geweldige groep leveranciers en stelden een tafel samen die ontdaan is van alle ballast. Geen berg franjes, maar wel eerlijke smaken en pure schoonheid, van de meest simpele en duurzame soort.

Photography: Eppel Fotografie + Crebas Fotografie
Workshop organised by: Bloom wedding

 

KINFOLK – We vertrekken voor deze table setting van wat maximaal echt en puur is in het leven. We lieten ons inspireren door het onafhankelijke lifestyle magazine Kinfolk. Gemaakt door en voor creatievelingen, minimalistisch, simpel, vol natuurlijke elementen, kleuren en materialen. Bijzonder, simpel en bloedmooi. (www.kinfolk.com)

HAVE A SEAT - We opteren voor een bijzondere tafelervaring, gezeten op en rondom een stukje natuur. We zijn niet minder dan verliefd op de bijzondere eikenstamtafel en dito banken. De behulpvaardigheid van deze partner is al even bijzonder!

Tafel en banken: www.eikenstamtafel.be

GIFTS – We verwelkomen gasten met een kleine, maar ook heel lekkere, attentie. Niks leuker dan dat gasten ook “the day after” terugdenken aan die geweldige avond, en dus voorzien we een ontbijtpakket. De zakjes granola en muesli van Floom vinden we zalig mooi en worden integraal onderdeel van de tafeldecoratie. Ze worden vergezeld van een gepersonaliseerde krant, die een veelheid aan weetjes, beelden, verhalen bevat! Lees: granola + krant = voedsel voor geanimeerde gesprekken aan de (ontbijt)tafel. Een uniek souvenir, dat ook!

Zakjes 100% natuurlijke granola: www.floom.be
Krant: Stories by Mabel, want wij schrijven verhalen op maat!

PAPER GOODS – De meiden van Oh So Pretty Party begrepen ons volledig toen we hen zegden dat we gingen voor “simplicity with a twist” en we zijn dol op het dikke witte karton, met 100% natuurlijke afbeeldingen. De tafelnummers stoppen we in eenvoudige eiken blokjes met een gleufje in. We stempelen de naamkaartjes op een uiterst simpele manier en bevestigen die aan de glazen met een mini wasknijper.

Design Menu + Tafelnummer: Oh So Pretty party
Eiken blokjes tafelnummers: te huur via Stories by Mabel

CAKE & SWEETS – ‘Cause you’re my sugar pie’. Gasten worden verwend met een bruidstaart in een puur en basic formaat, voor 100% gemaakt van speltbloem.

Taart: www.oudekneeder.be – artisanale bakker met respect voor de oude ambacht en eerlijke grondstoffen. Warning: do not go there hungry!

LOVE LIGHT – Niks is zo belangrijk als kaarslicht. Hiermee kan je gewoonweg niet overdijven. We voorzagen theelichthoudertjes van een simpel koordje en een takje currykruid. We wisselen deze af met stompkaarsen, en we voorzien verder maximaal veel gezelligheid in de vorm van lichtslingers.

A SETTING THAT MAKES YOU WANT TO EAT - In lijn met de Kinfolk filosofie, eten we van sobere borden. Op wit servies komt voedsel het meest tot zijn recht. We opteren voor grote linnen servetten, gevouwen als een keukenhanddoek en onder het bord geplaatst. Wij gebruikten borden van het merk Pomax.

Stories by Mabel

Ms. Lieke Biesemans
+32 (0)472.99.68.44
lieke@storiesbymabel.be